upptagen tjej?

ojojoj vad jag inte orkar blogga just nu..så mycket annat som händer. Men ni ska få en riktig update i helgen har jag tänkt med lite roliga bilder från södertälje. Så nu har ni ngt att se fram emot ;D / Y

ahaaaaa

Onsdag imorgon redan, okej att tiden går fort men inte nu när de är lov! Ylva har gått och dött (?) så jag får väl lov att skriva ännu ett värdelöst inlägg.
Idag har jag städat mitt rum, vart ute och gått, varit på jobbmöte och övningskört. Vad är grejen med att jag inte orkar blåsa i alkolåset??? Haha idag fick jag blåsa minst 10 ggr efter de gav jag upp. Min lärare gör ingenting åt de heller sitter bara och kollar och jag skrattar.. Han har ingen humor alls, ganska tråkigt när vi är ute och kör. Körningen gick iaf utmärkt förutom en gång då han fick tvärbromsa (jag hade allt under kontroll, men de tyckte tydligen inte han..). Inga roliga bilder från senaste dagarna har jag heller.
Nu ska jag gå och göra en stor kopp te till DH. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Lisa


måndag

Hemma igen helt död i mina ben. Pappa kom och hämtade oss så de va nice. Det blev strömavbrott på hela Kungsgatan när vi satt och åt i Kungshallen, helt svart och rökigt blev de. Ganska kul allt blev kaos haha. Nu ska jag iväg och träna med Bett och Tove, otaggad som fan men vad gör man inte. TJO / L


hata rubrik

Godmorgon! Har precis käkat frulle och nu sitter jag och lyssnar backstreet boys, hur bra är inte dom då? Haha. Samlar krafter för att orka gå och duscha, sen blir det en heldag i Stockholm med mamma. Vi ska äta sushi har jag bestämt mitt sug dom senaste dagarna har inte vart och leka med, rå fisk mmmmh!
Puss Lisa :)

söndag

Sitter och äter tortilla chips med tacosås och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och göra mat till mig. Lax med svamp som dom så duktig har plockat idag, mmmh.
Igår blev en otippad kväll, drog till Johanna vid halv 10 där emma, anna, jocke var. Väldigt trevligt tog 11 bussen in till stan och satte oss på terassen ett tag sen vidare till kalas. Ställa tillbaka klockan skulle man göra inatt också, 1 timme + supernice! Haha. /L


Emma och Hanna :)

Tonights gonna be a good good night!

Jävla tungan på alla bilder..

medicin?

Jag fattar inte hur man tar bort ett inlägg. Stavade lite fel haha bara så ni vet...............


löördag

Hej bloggen! Nej jag har inte dött har bara inte orkat. Hur orkar ni alla?! Dagarna har rullat på bra den här veckan och alla prov är avklarade. Nu ett efterlängtat lov, lovely!! Ska till Sundsvall i slutet av veckan och till Stockholm med mami någon dag :). Annars ska jag inte göra något speciellt, träna kanske? Har blivit så sjukt lat sen fotbollen slutade, har inte tränat på 2 veckor nu.. Känner hur jag växer. Chailattediet? (Shit va många läsare vi fick nu haha skoja..)
Igår somnade jag vid tvn framför idol, helt död. Idag har jag vart så jävla uttråkad, åkte in en sväng till stan och träffade mamma när hon slutade, vi gick runt och dödade lite tid. Får se vart resten av dagen tar vägen.. Ska väl fortsätta med mitt magmedesindrickande(!?) tills någon intressant hör av sig :) Puss på er /Lisa


weekend



Nu drar vi till södertälje, hemma igen på söndag. Bye suckers! :D

-

                          

                                          Jag verkligen ÄLSKAR matte, noot!  helg kom nuu

home

Idag är jag hemma från skolan, orkade verkligen inte gå upp imorse och jag tror att det låg ngt i baktanken att jag inte pluggat nått än.. så jag ska inte bara vara hemma och slöa idag utan jag ska vara duktig, nu snart jag jag sätta mig och plugga filosofi om Rawls och grabbarna, sen när lisa slutat ska vi plugga matte hur ska det här gå?! haha.  
det sista jag vill göra just nu är att plugga!  haha, oj vad många inlägg det är som har bestått av ordet plugga, men det är det ända som händer i våra liv just nu. så ha lite förståelse är ni snälla!

Nu mat, sen pluuuggg / Ylva





             


                                Bilder på mig och mammis i Egypten för ett år sen, vill dit nu!


tis

Matteprov på fredag. Ylva och jag brukar ungefär hinna med 1-2 tal på varje lektion haha.. Har suttit och förskt plugga lite nu, resultatet är ett frågetecken bakom varje tal jag börjat på.. Har bara en lektion imorgon, matte.. Sen ska jag övertala Ylva att vi ska pluggi.

Nu kaffe och choklad med mum, god natt pusslisa


mamma och jag :) .. och mina gulliga kinder


:)

Hade religionprov idag kristendomen, kan inte säga att det gick sådär jättebra. Man var typ tvungen att skriva en uppsats på varje fråga blev lite jobbigt till slut. Men nu är det gjort!  Känns sådär att man har två prov kvar nu då, och måste fortsätta att plugga. Men som sagt lov nästa vecka. och nu är det bestämt att på fredag drar jag, mickan, jossan och malin till malins stuga. hur mysigt?  Vi ska mysa med filmer god mat. Behövligt helt enkelt :D

fortfarande sön...

Pluggandet gick inte som förväntat, förvånad? Nej inte precis. Ska försöka trycka in provet i huvet nu innan jag går och lägger mig, eller om jag går och lägger mig på en gång? Låter lite skönare.
Imorgon är det långskoldag med matte sista (YESS) och sen jobb.. Nu somnar jag puss och natt Lisa


bild från igår, kalas på kalas


söndag

NU SKA JAG PLUGGA RESTEN AV DAGEN, HEJ DÅ.


LYCKAT!!  /LISA


snoris

Jag tror jag börjar bli sjukling. Vaknar kl 8 (?!) täppt och med svullna rinnande ögon. Stackars mig..
Idag ska jag försöka skriva klart min träningsplanering som ska vara inne mån. Borde plugga massa annat också men skjuter upp de för tillfället. Kul och dagen-innan plugga till religionsprovet imorgon, nej.
Ikväll blir det festligheter hemma hos sara med 20 tjejer, kan inte bli annat än roligt! Sen stan, får se vart vi hamnar :) Ha en bra regnig äckel lördag / L



"Antingen gör du ingenting, eller så gör du nånting" Vad har han för något?

fridagiskuli

  
 


hejsan bloggen

  
  

Boooooooooooooring. Allt är så jävla grått.

det är så jag säger det

Jag har riktiga sömnproblem, det är inte bara nån natt vi snackar om utan flera nätter i rad JAG BLIR GALEN! Har prövat massor med olika grejer men ingenitng funkar vilket gör mig oerhört arg. det blir inte bättre av att vi har 3 prov nästa vecka som jag verkligen måste plugga till, men orkar inte. Gud vad lovet är behövligt just nu..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, hjälpa mamma att laga mat och kolla på Mammas pojkar, haha så himla roliga tjejer! any way ha en bra kväll / Y





                                              

söstra mi

Förra hösten åkte Nina till nya zeeland och var där i 7 månader, som om inte det vore nog så är hon nu i Tyskland och ska vara där i 3 månader, men som tur är kommer hon hem till jul. Måste säga att det var ganska tomt att  fira jul förra året utan henne. Hur som helst tycker jag att det är lite taskigt av henne att lämna mig kvar!

Hoppas du läser det här Nina och kommer hem snart?!

Slutar med att lägga upp ett par väldigt snygga bilder, titta och njut.


                                                  


                                                          för att vi är bäst


jag dör

Hahaha erik är ute och skjuter små-fåglar med sin softis när dom sitter och äter. Stackars oskyldiga fåglar.., som kommer till fel hus.


Jag och min Olle :)

Flyttade religionsprovet till nästa vecka, sköönt. Mindre skönt nästa vecka med 3 prov + massa annat...


IKEA

Ja som ni ser på namnet så var jag och mami på IKEA igår, älskar det! Så billiga och fina grejer. Vi gick där i säkert 2 timmar och jag fick med mig lite fina grejer till rummet så nu är det mysigt mysigt! Tråkigt nog så har jag inte hittat min kameraladdare så ni får tyvärr inte se det, men om det är mysigt..

Detta är mitt andra inlägg för idag, jag bara levererar! / Y

vinter

Jaa tur att jag är så oupptagen eftersom Ylva jämt är upptagen (?!).


Alltid när jag ska plugga gör jag allt utom det jag ska. Kan sitta ganska länge men av den tiden är de inte mycket plugg-tid de är mat, dator, noppa ögonbryn mm egokort är också ganska vanligt haha. /Lisa



töntarna

Jag har börjat förstått att det här med bloggande inte riktigt är min grej, är så himla upptagen hela tiden att det inte finns nån tid över (?) Men jag gör mitt bästa,  som tur är så är ju Lisa så himlans duktig på att skriva beröm till henne! Vad skulle jag göra utan henne liksom.

Tisdag idag, vilket betyder att det bara är 3 dagar kvar till helgen, hur bra?  Ganska dåligt faktiskt för under dessa tre dagar har vi prov, läxor och massor med andra grejer att ta itu med.
I helgen har iaf Sara födelsedags party, ska bli kul kul!

Ikväll är det fotbollsmöte med bälinge. Shit vad jag har beslutsångest, ska jag spela kvar i bälinge, byta till börje eller kanske sluta spela fotboll överhuvudtaget? Ska det behöva vara såhär svårt? any way ha en bra dag /Ylvis


    lisa i maggan, vill tillbaks nu!

måndag

Ligger och kollar extra avsnittet av hollywoodfruarna och äter choklad, sen blir det sängen.
Imorse var jag på sjukhuset och kollade mitt öga, igen. Jag fick veta att jag har synbortfall på en del av ögat, vilket jag redan visste. Gick fortare än vad de brukar göra på sjukhuset... Så hann tillbacka till idrottsmentorn, fick veta att vi ska göra ett träningsschema under 5 veckor.. Kul, blir nog träning för mina spagetti armar.
Döade igenom skoldagen, hål på svenskan hoppade därför matten. Inte så smart kanske eftersonm det är prov nästa vecka och jag kommer på ig.. Matte C in my / Puss och god natt L.


Haha så jävla skön. "Jag är ganska känd att slå mina barn i ryggen"

söndag

Ligger och kollar one tree hill och grinar lite. Annars idag så har jag jobbat hela dagen, död. Alldeles för tidig morgon efter gårdagen. Och sverige, va? Zlatan?!
Mycket i skolan nu innan lovet också. Matte, religion och filosofi prov tråkigaste grejerna ever.. Jag orkar inte plugga, har glöm bort hur man gör. Söndagar tv-kväll oth, top model och playa del sol haha så skönt. God najt /Lisa

Lördag

Idag har vi som lisa har berättat, haft 8-kamp med laget..som var riktigt kul, vet inte om prestationsförmågan var på topp men kul hade jag iaf! Och det är väl det som räknas?

Nu är jag hemma, städar lite och väntar på att fotbollen ska börja som jag ska kolla på home.. har laddat upp med chips och cola nu fattas det bara vinst för Sverige!  ha en trevlig kväll / Y

bilder

       
Yxkastning, gevär, slangbella, pilbåge mm. 

//Lisa

sunny day

Vaknade för ett tag sedan, känns som jag sovit 3 timmar. Jobbiga människor finns de..
Igår åkte jag och Ylva till Cam och chillade och åt massa.
Snart kommer Ylva förbi, ska på 8-kamp med laget blir pilbåge mm. Kommer bli fun:) Ikväll är fortfarande ett frågetecken men fotboll blir det iaf! Kanske träffa en saknad vän också. Puss på er / Lisa

Fjortislaget som självklart vann alla matcher på avslutningen förra helgen (fråga mig inte varför de blev fjortis, kul grej :D)
Fjortislaget som vann alla matcher på avslutningen förra helgen!!


tjuren ylva

Matte första lektionen, varfööör?!? Ylva går mig på nerverna fast det är tur att vi har varandra. Haha så kul och sitta och kolla på henne när hon försöker jobba, men hon är för dålig.
Vaknade vid halv 7 imorse gick ner och åt frukost, satte på te vatten mm. Efter ett tag kände jag att någon satt och kollade på mig då sitter mormor ute i vardagsrummet. HAHA då hade hon varit vaken sen halv 4... Hon är rolig hon :)

Haha Ylva du gör min dag, god förmiddag på er /Lisa


fredag imorgon

Inte många lektioner idag men skoldagen kändes ändå som en oändlighet. Blev många klubbor och dö-tid..
Blir ingen step-up ikväll, känner att hjärnan inte kommer hänga med. Jag var faktiskt lite taggad idag eftersom förra gången gick som den gick haha fyfan helt lost.
Snart kommer pappa hem, blir nog lite övningskörning senare ikväll. Kan jag inte bara få körkort nu? Jag orkar inte, jag kör som en Gud de är bara den där teorin... På tal om de så har Ylva köpt en till bil som vi åkte med till skolan idag haha inga kommentarer, nice va de iaf. /LLLLLLLLLLL


  

In skul; Ylva Merit och Ylviiis


onsdag

Började skolan halv 11 och slutade kvart över 12, sköön dag (tillskillnad från ylvas mohaha).
Tänkte vara lite hjälpsam här hemma idag och laga middag, får se hur de blir med de.. Imorgon kommer mormor, rädda mig! Haha nejdå. Hörs kanske senare / Lisa

 
Spanien för 2 år sen

skola

Sitter i skolan och har haft 3 timmar hål, har precis läst klart en jättetråkig bok som jag snart ska skriva en presentation om på engelska, wish me good luck! slutar helv 5 idag också, jobbigt?  ja ganska.

Lyssnar på bulletproof som just nu gör mig glad.. och snart är det helg det gör min ännu gladare! /Y


död

Doktorn, skola, stan, jobb, box och nu desperate. Mina händer skakar så mycket efter boxingen att jag knappt kan hålla i tekoppen, jobbigt som fan va de! Duktig känner man sig såhär efteråt iaf. Nu börjar det igen, ciao/L

-

Varför är det jämt så att allt plugg kommer samtidigt? Man börjar ju undra Nu är det iaf så att vi har jättemycket att göra innan vi får höstlov och det känns verkligen som att tiden inte räcker till! En tröst är iaf att kents nya album släpps snart och jag är så glad! Plus att nya twilight filmen kommer, inte helt på det heller. Så nog finns det saker att se fram mot när allting känns som jobbigast.. Btw har jag ännu inte fattat hur man lägger in en bild och sen skriver om den, så om det är nån som vet tala gärna om! haha /Y

Lamt

Sitter och kollar på hollywoodfruar och dricker te. Haha vilket skämt dom är.. Yoga va inte min grej iaf, slöseri med min dyrbara tid. Låg och slappnade av och blev tillsagd hur jag skulle andas i en och en halv timme. Nej nästa gång blir de medelpass, nattipuss /L

-


Welcome

Eftersom jag nu ser att läsarna har ökat känner jag en liten press på mig att skriva något roligt, vad vill ni läsa om i denna blogg? Var inte rädda för att kommentera, lisa och jag bits inte! Men som sagt skulle vara bra med lite förslag annars kommer det bara bli tråkiga skol inlägg vilket jag vet inte är så kul att läsa om! Så komigen kära läsare, spåna på. /Y

fiskmås


mondag

Sitter på svenska lektion håller på och förbreda det muntliga nationella, usch vad jag hatar sånt här! Kommer aldrig på något bra och prata om. Sen en lektion kvar, matte... Bra att man har pluggat när man har varit ledig 2 veckor då. Ikväll blir det yoga för första gången för mig och tove, va allt /L

-

Hur gör man så de blir mellanrum i texten? Stora och små, klickbara bilder? Inte mycket som jag fattar men vad gör de då....

söndag...

Älska vädret, gör mig verkligen på bra humör.. Box snart, ta ut all ilska. träningsverken kommer va på topp imorgon iaf. Fotbollsavslutning igår som sagt, vissa va gladare i hatten än andra haha :) Får se hur de blir med fotbollen nu framöver, just nu har jag ingen lust med nånting men får se hur de blir. Ha en bra kväll alla / Lisa

3/10

Snart är det dags för fotbollsavslutning, då vi ska ha en miniturnering mellan a-laget (där lisa och jag spelar) b-laget och papporna, och för att papporna ska orka spelar vi 7 manna..efter det är det grillning som gäller, ska mysigt. Förmodligen den sista avslutningen med detta lag känns lite tråkigt..det är vad min kväll består av. HEJA OSS! (om ni har tur kommer det bilder sen) / Ylva

yeesss


FEL I FÖRSTA INLÄGGET VÄLKOMMEN TILL VÅR BLOGG

-

We are on fire

On fire och tekniska som fan har vi nu skaffat en blogg efter mycket tjat. Skriver igen senare om ni har tur, stalkers /Ylva & Lisa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0