nyår


Har varit på Gränby hela dagen och fixat det sista. Nu blir det dusch, hem till Ylva och göra efterrätt, fixa oss och sen hem till Johan där resten är!

GOTT NYTT ÅR PÅ ALLA, HA EN FIN KVÄLL ♥


Nyår last year. Ylva, jag och Cam


trettionde dec

Halloj!

Är det meningen att man ska gå runt och frysa stjärten av sig hela tiden denna årstid?! Mina händer är sönder frusna resten av mitt liv fan.
Idag har jag iaf vart i Stockholm med madre, ätit sushi, shoppat och skrattat (tur att jag fick mammas humor och inte pappas haha). Blev mest onödiga saker, bl.a en kjol som jag kanske (om jag inte hittar något imorgon) ska ha på nyår. Nyår, beslutsångest.. Uppsala eller Sundsvall? Om jag är hemma har jag huset för mig, fest hos mig? Haha nej så roligt ska vi inte ha. Mina föräldrar vågar knappt lämna mig ensam för en sak som hände för kanske 4 somrar sedan (?!) haha..
Fick skjuts hem från Stockholm, skönt och slippa tåget. Hem snabbt och byta om sen hockey med Ylva och pappa.
Min mobil är ligger någonstans och jag orkar inte gå upp ur min varma säng och leta efter den, orkar inte lägga mig och sova heller för jag kommer ändå inte kunna somna.
Imorgon ska jag på stan, sen jobba jobba jobba!

Pussspåre!


Sofia fyllde 18. Och jag skulle ta det lugnt.. Lägg märke till min snygga mobil




28 dec

Jag tänker på dig idag.

23:57


Caaami

Okända men sköna brudar haha...



27 dec?

Hej alla glada.
Någon annan än jag som tycker att dagarna går sjukt långsamt? Ska väl inte klaga det är ju faktiskt jullov.
I fredags va de lugnt, hade Rambo-maraton hela dagen sen kom Camilla till mig vid 6. Vi fixade oss och begav oss sedan till Sara. Bra drag! Kom hem vid 5 någongång pga av hinder på vägen.. Igår mådde jag inte lika bra.., va hemma och degade hela dagen.
Idag har jag vart på stan en sväng och bytt lite julklappar och köpt lite nytt. Hann dock inte kolla in rean något, får se om det finns någon tid för de i veckan.

Pusss Lisa


julen är här


Idag har vi firat pappa som fyller 50 hela morgonen. Grattis papi jag älskar dig.
Nu är det Anka på tv, här uppe är det Anna Anka och där nere är det Kalle. Traditioner är till för att brytas (?), jag har ändå alltid somnat dom senaste åren när vi har kollat på Kalle...

Full fart i köket hela tiden det är gröt, skinka, fika, glögg, kaffe, champagne, mat om vart annat. Magen växer och chokladen är en farlig favorit...
Nu ska jag ner och hjälpa till och vara lite social. Ha en bra julafton :)


Mina fina julklappar ligger nu under granen

Kom ett gäng tomtar och hälsade på också, haha!

24e december

GOD JUL ALLA ♥

23 dec

Godmorgon! Eller jag har iof varit vaken sen kl. 8 hostade så jävla mycket så jag inte kunde somna om. Jag har hunnit äta frukost läst tidningen och löst sudoko (?!) fråga mig inte men jag blev fast haha. 3 st löste jag 2 lätta och en svår, ganska imponerad själv måste jag säga.
Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan och bidra lite till julrushen.

Ha en bra dag :)


Vårat fina pepparkakshus... Haha vilken röra

00:57


22:58

Jag har städat hela kvällen, fan vad jag är duktig! Och städningen rsulterade även i att jag hittade telefonminnet så jag kan lägga in bilder


Pepparkaksbak :)

Min Mikael Persbrandt haha

Mandan lektion, det säger allt

Tidsfördriv på sjukhuset..


dan före dan före dan

December den 22. Sitter och kollar på pappa när han klär granen medans jag väntar på att maten ska bli klar. Gröt ska vi äta idag (?!) haha snacka om att ingen orkar göra mat. Tidigare år har vi hängt upp allt i granen, man har knappt kunnat se något grönt. Men nu har Erik gått och blivit pedant så i år får vi inte ha så haha.
Åkte in till stan med pappa imorse mötte sedan upp Sofia för att köpa julklappar. Hon kom med 100 påsar och var redan klar med allt. Och jag hittade EN julklapp resten ska jag köpa imorgon... Vad roligt jag ska ha! Jobba ska jag göra imorgon också. Och städa mitt rum och göra julgodis...

PUSSHEJ Lisa


20:46

Kom hem för ett tag sedan gick inge vidare för Almtuna. 0-5 låg dom under med när vi drog. 
Ligger och kollar på Anna Anka, vilken psykopat brud alltså haha vem tror hon att hon är?! Är så jävla trött imorgon ska jag sova ut, lääänge.

God natt!


12:41

Hessan bloggeen!
Mitt huvud dunkar och jag är hungrig men lika glad är jag för det för det är jullov, nästan. Avslutning imorgon.
Blev inget jobb i fredags då sjukhusbesöket tog längre tid än jag trodde. Skulle undersöka mitt öga, satt där nästan fyra timmar (!) innan jag fick komma in, fyfan för sjukhus.
Igår blev det en snabbis på stan för att handla julklappar och presenter. Gick inte så bra, men mammas present är fix iaf.
Igår kväll var det tänkt att jag och ylva skulle till en klasskompis eftersom att han hade fyllt 18, men hinder på vägen gjorde att vi inte kom så långt. Vi hamnade ist i en lägenhet mitt emot bk, kan jag också få bo så när jag flyttar hemmifrån? Frääsch, sedan blev det kalas med roliga grabs.
NU: dusch, stan, käka hamburgare, hockey!
HEJ DÅ


Minnet till mobilen är borta jag blir galen, så därför inga bilder eller videobloggar haha! Men den som väntar på något gott..

20e

Det går bra nu

18 dec

Godmorgon!
Fredag idag och nu är även det sista provet avklarat. Det gick bättre än jag trodde skönt och ha det gjort! Sitter på natur nu och lyssnar på julmusik och fikar pepparkakor, lussebullar, glögg och julmust :D gottgott. En lektion kvar sen ska jag till sjukan för att kolla mitt öga och sedan iväg och jobba..
Ikväll blir det lugnt, har lovat mamma att jag ska stå för julgodiset iår så får se om det blir bak ikväll kanske. Ha de fint /L


Idag är det gröt i skolan. Förra året hade dom mixat den, fyfain.


17 dec

Hemma och filosofy-provet är done!! Nu vill jag ta lov men det går ju inte eftersom att det är matteprov imorgon. Ska hem till Ylva sen för att plugga med henne och hennes einstein pappa :D haha. I mitt hus finns det bara osmarta människor...

Snart är det helg, en rolig helg ska de bli. Länge sen som jag hade en helg utan ångest. 

17:51

Kom nyss in i en skön plugg-rytm men kom snabbt ur igen.. 5 av 10 filosofer kvar, kämpa.
Våran (min?) blogg suger, vad ser ni läsare i den här bloggen egentligen? Ni är duktiga och besöka iaf. Det är därför jag försöker hålla igång den, för ni verkar gilla det jag gör. Haaa-ha

Ikväll är det Paradise, kan Rami åka ut eller! Andreas ska ju vinna


16 diz

Det är snö ute, mycket snö.

Nu är det P-L-U-G-G-A, P-L-U-G-G-A, P-L-U-G-G-A (blosssa) haha...


Stoppa dig


orka..

orka plugga filosofi
orka plugga derivata
orka att jag kommer få ig på båda proven
orka sitta här när jag kan plugga och kanske få g (?)

                                                                                                                                 Dikt skriven av: Lisa 
                                                                                                                


18:46

Jag läste Buffé nyss dom hade jul och nyårsrecept. Ett recept som jag fastnade för va att man skulle ta vaniljglass i ett glas och sedan hälla på coca-cola (eller julmust nu eftersom at det är jul) och dricka med sugrör. Kan det vara gott? Ungefär min svårighetsgrad på tillagningen iaf haha! Måste testas någongång.


Jag förra julen - snön får gärna komma nu......


torsdag

HEJ. ÅT NYSS. TRÄNING SNART. MISSAR PARADISE... DUSCHA. SKOLA IMORGON. JOBB. HELG! LUCIACUP PÅ LÖRDAG. JULBORD PÅ KVÄLLEN, UTGÅNG EFTER DET?


SPANIEN




fuck

Hemma igen, lagom död. Fan så jobbigt det var helt sjukt ville bara gå och spy. Ändring! Nu ska jag börja träna!!! KOM IGEN LISA
 

tis

Hellu! Snart ska jag på box med Ylva. Har inte tränat på veckor så jag längtar lite faktiskt. Tjockis jag har blivit. Snart är det juuuuuuullov. Jag har inte köpt en enda julklapp och har ingen aning om vad jag ska köpa till någon heller. Har no fantasi men det brukar lösa sig ändå.
Nej orka blogga hej då! /L



Blev utgång i lördags ändå... Ylva fick med mig även fast jag va 100 på att jag skulle vara hemma hela kvällen. Rrroligt hade vi iaf

lördag

Hej! Har jobbat sen klockan 9 imorse kom hem för ett tag sedan. Sitter och äter en sen lunch, laxmacka och dricker te. Nu är det tänkt att jag ska plugga resten av dagen.. Idrottsprov, naturinlämning, en försenad idrottsinlämning och en muntlig bokrecension på en bok som jag inte har börjat läst tills på måndag. Jävla skola den vill döda mig. Tänk om ett år då är skolan slut och man jobbar på veckorna och tjänar peeengar, livet kommer leka haha. Inga måsten eller krav.
Nu ska jag kolla Paradise ha en rolig lördag ta det lugnt, det ska jag göra..... / Lisa


Sofia på Takida förra helgen. Du är bäst, vi är bäst

helg

Blev utgång i onsdags, VIP. Vi kom in till stan vid 9 längsta kön jag sett men vi gick fint förbi den och kom in före alla. Skönt, de va inte så mycket folk ibörjan men de rullade in bra under kvällen. Billig dricka och bra sällskap :) Haha bra barhäng!
Saco-mässa igår med 3 timmars sömn i kroppen, mådde väl sådär. Sjukt mycket folk och kaos när man skulle äta. Mitt framtida jobb hittade jag inte heller, lite för lite ansträngning kanske(?).
Idag f-f-friday, yeaah. Ha en skön helg/ Lisa


Bilder från i ons - hatar att man är så dålig på och ta kort. Ska börja använda min kamera mer


Haha fulaste vantarna jag har sett han har gjort dom själv...
Va bara tvungen och lägga ut bilden

tors

Hej, det blir inget nu. Jag sover redan. Imorgon är det fredag, igen! Så jävla skönt 2v till lov.
GOD NATT /L

december!!!!!!

Äntligen december det betyder väl att de ska vara slut på regn och äckelväder? Hoppas de, snöade ju lite imorse iaf. 2 lektioner idag och ännu ett prov avklarat, nice.
Nu käk sen hockey ha en bra kväll :) /L


Bandyfinalen 09 - Ylva och jag i Edsbynklacken. HAHA vilken jävla kväll


RSS 2.0