sista nov

Hej på er!!
Sitter i bibblan med Tove och merit, dom pluggar geografi, prov imorgon.. Kanske också skulle börja plugga, om man hade anteckningarna? Snart kommer Ylvan hit hon har sovmorgon på måndagar den jäveln. Jag hoppade min idrott imorse och kom direkt till idrottsmentorn ist. Mycket prov och arbeten där..

Imorgon är det första dec, och jag har inte fått någon chokladkalender (?!).. Ljusstakar och julgardiner är uppe och julsämningen börjar komma. Men snälla skippa julmusiken överallt, den gör mig crazy haha.
Slutar kvart över 4 idag.. Efter blir det jobb sen hem och pluggi. Ha det fint /Lisa



Jag vill göra något med mitt hår, det är så sjukt tråkigt. Då menar jag inte färga det brunt. Men klippa, ganska mycket? Trött på det långa har ändå bara uppsatt hela tiden.


söndag

Hallå där, kött och blåbär (haha shanbanan så jävla skön..)
Orkar inte skriva jag är död och min kropp är död. Allians igår och vi kom 2a, vi är bäst slog ut Fyris i kvarten och Gamlis i semin HAHA! Bra jobbat brudar! Efter det bar det av till Stockholm för Takida, grymt. Kröp typ ut efter..
Nu ska jag kolla fotboll, el classico och äta lussebullar (sjukt sugen på glögg är jag också!)
Aja HEJ / Lisa


tis 22.05

Nu är jag home igen. När jag kom innanför dörren luktade det lussebullar i hela huset, då hade bästa mamman bakat de till mig, överlycklig.
Wienerbröd och kakor på mötet för att mätta magen som inte hade fått någon middag sen lussisar på de, jag som skulle bli nyttig..(?) Hur ska de gå när det snart är jul och allt? Ingen knäck, choklad, lussebullar, julkalender?! Nyttig får jag bli i mitt nästa liv helt enkelt.

Bildbrist på den här datorn, på bilden är jag glad, lycklig, lättad och lite trött också tror jag. Stämmer exakt in på hur jag mår just nu. Nu ska jag sova puss på er :)



Brunhårig och jävlig - nyår förra året


tick tack tisdag

Skön skoldag, 3 lektioner geografi sista med yr-mandan. Hennes lektioner känns som en evighet även fast man inte gör nånting. Nu väntar islamplugg sen jobb och efter det möte. Rolig dag... /Lisa


måndag

Värsta dagen på veckan, check! Jag gjorde svenskatalet idag också! Känns väldigt skönt och ha de gjort, jag är nöjd över mig själv. Tove tog tid när jag pratade 4,59 min och det skulle vara 5. MVG? Jag jobbade själv för första gången idag, va lite rädd att jag skulle behöva larma och grejer. Läskigt och vara själv på ett stort företag men som tur va slapp jag det.
Sitter och kollar på hockeykväll nu och är trötter. "För trött för att lägga ner huvudet på huvudkudden" ordspråk? Ska finnas något liknande iaf haha. Så känner jag mig ungefär nu

 
Gud vad söööta vi är... Syskonrelationer var mitt ämne på svenskan

sön 16.15

Jag har ont i kroppen är trött och hungrig. Kom hem för ett tag sen, gick väldigt bra faktiskt (ja, lite förvånad är jag). Vi kom 2a eller 3a i gruppen, vet inte riktigt + att vi slog GUSK sista matchen (2-1) vilket va skönast av allt haha. Hoppas de går bra för Börje också så att dom går vidare, blir en krigarmatch om vi skulle möta varandra.. 
Va bara de jag ville säga, nu mat och tv hela kvällen /Lisa

ont i ögat

Idag har jag än så länge haft en värdelös dag, en bil höll på och köra in i mig också.
Imorgon är det dax för Allians, samling 7.. Ska bli kul men jag är redan nervös. Det finns inte så mycket potitivt och säga inför morgondagen vi är ett nytt lag, jag är otränad som aldrig förr, ont i min arm sen sprutan, ont i ryggen och ögat. I torsdags på träningen fick jag en boll på ögat, igen (!) hur otur har man inte då? Vet inte om min syn blev ännu sämre eller om jag bara inbillar mig.
Nu ska jag gå och hjälpa pappan med maten, kyckling med potatisgratäng! Ha det bra!


Tidsfördriv, en oitressant bild på mig och en på mitt öga


sol?!


Väldigt glamoröst och sitta och dricka ur kaffekoppar (?!) haha

Gick knappt och ligga vid poolen, stektes sönder


Sol ute idag så varför inte bjuda på lite bilder fårn Magaluf.. SAKNAR!! //L

Nej, det visste ni inte



Det här visste ni inte om mig:

Jag är vegeterian, har vart i ett halv år.

Jag sover alltid med öronproppar, stör mig på alla ljud

Jag har egentligen lockigt hår, beroende av plattång

Jag älskar att sjunga, när jag är själv



Japp, det var några "hemlisar" om mig! / Y








skjut dom i huvet

1. Hundar och deras ägare!! Ta hänsyn till att vissa inte gillar hundar, och håll dom hårt i deras koppel. Hatar hundägare som har så långt koppel på hunden så att den springer fram och nosar/hoppar upp på en.

2. Cyklister särskilt i Uppsala. Vilka tror dom att dom är?! När det gynnar dom så ska tex högerregeln gälla. Men om det är dom som ska lämna företräde då gäller inga regler längre. Nästa gång kör jag på er :)

3. Telefonförsäljare (jag vet, jag har själv varit en men de va dåtid). Vill bara kasta telefonen när dom ringer. Har du mamma eller pappa hemma? Nej. Okej är du över 18? Ja. Okej men va bra (överglad)! Då kan jag prata med dig ist. Nej.

4. Natur, kemi biologi. Varför valde man sam?

Idag har jag suttit och skrivit en svenska uppsats om ensamhet i 4 timmar och 40 min. Något kramp i nacken och hand i slutet. Hoppas de gick någorlunda iaf.. Efter det gick jag till GränbyC för att ta svin-sprutan. Skönt och ha det gjort bara jag inte blir förlamad i armen i en vecka så är jag nöjd.
Nu ska jag plugga lite kemi sen blir det bonde-mys i källaren med vanligabullar och kaffe. Mamma skulle baka lussebullar idag men så hade hon inte hunnit, besviken!!!
Haha hej då /Lisafisa

   
Haha ditt leende duger inte äslkling

äcklig vecka

Aaaamenheeeeeeej!!!!
Ny vecka, eller det har iof redan gått två dagar. Helgen blev lugn den var tillägnad jobb och plugg. Vilket inte gick något vidare det resulterade med en arg chef och inte så mycket plugg. Blev lite skönt Gillet-häng i lördags med Sofia och Cam, nice.
Idag: resursdag - vilket betyder eng för mig. Vet faktiskt inte hur de gick, jag skrev iaf.. Drog ner på stan och stötte på Maja. Vi gick och drack lite kaffe medans hon väntade på Sara och jag på att jag skulle börja jobba.
Nu ska jag läsa igenom svenska häftet på 10 min sen blir det desperate. Ha en fin kväll allihopa! /L



15/11

ligger i sängen nyvaknad och kollar på skärgårdsdoktorn, så bra serie har blivit besatt BRA! När jag orkar ta mig upp ur sängen ska jag börja skriva på mitt svenska tal som ska vara inne imorn, hur ska det gå?! ja det måste bara gå helt enkelt. Sen ska jag och lisa vara duktiga och boxas, oj vad vi ska ta ut oss det känns så oerhört skönt efter.

Igår kom Mickan hit ett tag på kvällen, vi kollade på körslaget och Olas kör vann såklart. Sen kollade vi på Dirty dancing som förövrigt är en kanon bra film och snackade gjorde vi en massa. Mycket trevligt!

nej nu kallar maten, sen plugg! ha en bra söndag / y



                 


Sat day

Började jobba 9 imorse..... kom hem tog ett bad och åt ostbågar, äckligt gott. Nu sitter jag och skriver lite på mitt svenska tal... Hoppas eran lördag har varit roligare :) /L

lisa

Ni som tror att jag har varit död. Så är inte fallet så ni behöver inte vara oroliga! Jag ville bara se till att lisa fick lite egen space på bloggen och det har hon gjort bra.
btw är lisa väldigt gullig där hon sitter vid sin dator just nu framför mig och låtsas vara sur på mig, fast det kan hon inte vara det vet jag. 

             



         

fredag 13e

Sitter i bibblan with ma homiez. Fredag idag, nice. Solen är påväg fram, det är iskallt ute och jag har min skinnjacka utan tjocktröja under..... /L


19.35

Hej Lisa heter jag och snart hungrar jag ihjäl. Ingen är hemma och jag orkar inte göra någon mat. Ont i magen har jag också, vet inte vad det är för fel på den. Spydde igår innan jag gick och la mig (för er som ville veta, gud vad synd det är om mig). Ylva tror att det är levern som spökar, hon har själv haft problem med den tidigare (haha). Snart är det dax för träning, hej då!



Min Cupido-sallad från i förrgår. Erkänn att ni blir sugna, godaste grejerna (förutom chili-keson, fick smaka en liten klick men den va äcklig) Smakade yoghurtdressingen eftersom att curryn va slut. Fyfan på den. Nog pratat om min sallad nu ska jag gå och byta om .. och ta något att äta :)

tors

Tv4play, bra tidfördriv såhär i skolan. 2 lektioner kvar........... Nu bonde /L

less

Hello everybody!
Redan torsdag imorgon, veckorna bara rinner iväg och jag klagar inte. 2 dagar kvar till helg, min tråkigaste på länge skulle jag tro. Lördag jobb och söndag plugg. Slutatde vid 12 idag gick och satte mig på mammas jobb och drack kaffe och försökte komma på något till mitt svenska tal. Gick väl sådär. Började jobba vid 4 kom hem för någon timme sen. Har käkat och skrivit klart pmet (känns vääldigt skönt, bara talet kvar..)
Alla har mens här hemma idag tror jag pappa drog för ett tag sen för att mamma tog fram en sked till rödbettorna när de ska vara en gaffel(?!) haha han är så patetisk ibland. Erik jävlas som vanligt, Olle grinar jag blir irriterad. Mamma är allmänt sur, då vet ni de.


Skulle inte banga på och sitta där nu med något svalkande :) /L


20.13

Tjabba, idag har det varit en lång dag. Kom hem strax efter 5 tänkte sätta mig och börja skriva på nationellaredovisningen, men hade inte dom krafterna.. Lagade ist mat tills mamman kom hem eller värmde på maten kanske jag ska säga... Jag suger verkligen när det gäller mat. Vad är felet med mackor? Nej men nån mat-kurs eller något skulle jag faktiskt kunna tänka mig, så man lär sig grunderna och så haha om de finns?
Ligger och kollar fotbollsgalan och självklart är inte Zlatan där... På tal om fotboll så ska jag nog träna med Börje imorgon (ja, Börje med världens fulaste färger blått och oraget). Det ska bli kul och spela igen, röra bollen lite :D Undra om de är okej att man kommer med Bälinge-träningsstället..
Pusss/ L


Snygging

Ylva och jag i Bälingeställen

Sverigematch. Kul att Sverige suger......

söndag

Igår åkte jag in till stan vid 8 mötte upp sofia och gick till Elias. Det blev premiär för mig på Etage, väldigt lite folk dock. Men jag hade roligt, det blir vad man gör de till eller hur? Bra sällskap :) Riktig seg dag idag, har bara vart hemma och chillat hela dagen. Kollade idol-reprisen, är kär i erik (om han börjar gymma lite.. :)) Oth, Gossip, Playa och Parlamentet har de blivit också. Farsdag idag vi åt en jättegod middag och jag hade köpt massa pingvinstänger (stavning, böjning?) till pappan :) Glad han blev. Nu ska jag sova, imorgon måndag igen. Baaaaaaaaaaaaah....


GOD NATTTTTT


-


Jag saknar min vän och nu ska jag träffa min vän :D Ha en bra kväll ni med


lördag

Efterlängtad helg! Igår blev de häng hos Rebecca, hon va duktig och lagade på och höll på :) Senare drog hon och gänget vidare in mot stan och jag gick hem och sov. Väldigt skönt! Idag har jag inte gjort så mycket, körde lite med pappa sen kollade jag på foboll med Y. Fan vad sugen jag blir och spela!! 
Nu har jag boooring som fan. Jag och bror ska baka pizza snart, mmmmmmmh. Va riktigt sugen på en banana förut men den blir inte lika god som köpt så de blir en med oliver, mozarella, salami och tomat ist. Ikväll är ett frågetecken men något ska jag väl hitta på annars tar jag själv mord // L :)


design

Vad tycker ni om den nya designen? Ska vi behålla den eller va den förra finare?

Vi vill gärna höra din åsikt

-

fuckfuckfuck

Kuuul

Jävligt roligt och komma till skolan och få reda på att vi har håltimme till halv 2.. Nej inte det minsta. Ska försöka snacka med resten av lärarna så vi kan gå hem. Idag blir det geografiplugg, prov imorgon med mandilyy. Sen ikväll kanske det blir fotboll. Om jag orkar.. Pusshej Lisa


dött?

Fortsätt att besöka bloggen ni, det gör ni bra även fast vi suger på och skriva.
Jaha vad har hänt sen senaste gången jag skrev? Inget som jag egentligen orkar berätta men kan väl göra de bara för att skriva något. Förra onsdagen blev de impuls utgång. Förfest hemma hos Johanna med massa brudar senare BJ. Torsdag morgon åkte jag mamma och Olle till Sundsvall (8 tåget, mindre kul..). Helgen va rolig! Utgång i Sundsvall var något nytt haha! Min mormor är rolig, vilket jag iof redan visste. Men att hon har en tavla med alla sexställningar när man kommer in visste jag inte (?!) haha.
Måndag = skola igen... Jag ser inget ljus i det hela allt känns bara jobbigt. Fick tillbaka matteprovet G, YES. Annars har det inte hänt så mycket boxades igår och jobbade idag. Lööön snart :D
Nu ska jag kolla bonde haha bäst! / Lisa :)

     


RSS 2.0